Η Microsoft ξεκινάει εκ νέου την αναβάθμιση Windows 10 October 2018

© Παρέχεται από: P.ATHANASIADES & Co. SA

Η Microsoft έκανε γνωστό ότι ξεκινά εκ νέου τη διάθεση της αναβάθμισης “Windows 10 October 2018” για το τελευταίο της λειτουργικό σύστημα.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό και από την ονομασία του “Update” πρόκειται για το πακέτο αναβάθμισης που είχε αρχικά αρχίσει να διανέμεται τον Οκτώβριο που μας πέρασε.

Ωστόσο, αναφορές χρηστών ότι «έχασαν» μέρος των αρχείων τους κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης ανάγκασαν την Microsoft να παύσει την διανομή της αναβάθμισης μέχρι να επιλυθεί το ζήτημα.

Όπως φαίνεται η λύση βρέθηκε και η εταιρεία ξεκινά εκ νέου την διανομή του “Windows 10 October 2018 Update”.

Παράλληλα, η Microsoft γνωστοποίησε ότι θα παρακολουθεί την εξέλιξη της αναβάθμισης ώστε να εγγυηθεί ότι όλα εξελίσσονται ομαλά.

Να υπενθυμίσουμε ότι μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά που φέρνει η συγκεκριμένη αναβάθμιση είναι η δυνατότητα επιλογής του “dark mode” για εφαρμογές της Microsoft.

Για προφανείς λόγους η Microsoft εμφανίζεται πιο προσεκτική με τη νέα διανομή υποστηρίζοντας ότι η αναβάθμιση θα είναι διαθέσιμη μέσω του “Windows Update”

«όταν τα δεδομένα δείχνουν ότι η συσκευή είναι έτοιμη».

Ουσιαστικά δηλαδή αν τα διαγνωστικά της Microsoft δείξουν ότι υπάρχει οποιαδήποτε «ιδιαιτερότητα» με τον υπολογιστή του χρήστη η οποία θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα, η αναβάθμιση δεν θα εγκαθίσταται αυτόματα.

 

Πηγή: pestaola.gr

(Συνολικές Επισκέψεις: / Total Visits: 26)

(Σημερινές Επισκέψεις: / Today's Visits: 1)
Σας αρέσει το άρθρο; / Do you like this post?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.