Τα smartphones στα οποία δεν θα δουλεύει το WhatsApp το 2020

© Παρέχεται από: Esquire

To WhatsApp θα πάψει να λειτουργεί σε κάποιες συγκεκριμένες συσκευές κινητών τηλεφώνων, ακριβώς όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν με άλλες πλατφόρμες και smartphones.

Από την 1η Φεβρουαρίου του 2020 λοιπόν, η εφαρμογή δεν θα υποστηρίζεται από τα λειτουργικά συστήματα iOS 8 και Android 2.3.7 ή πιο παλιές εκδόσεις τους. 

Η υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων θα υποστηρίζεται μόνο από συσκευές της Apple που “τρέχουν” με iOS 9, ή όλες τις υπόλοιπες που κάνουν το ίδιο με Android OS 4.0.3.

Ασφαλώς, δεν θα υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα και με όλες τις μεταγενέστερες εκδόσεις αυτών, όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς. 

Η WhatsApp Inc., δηλαδή το αρμόδιο τμήμα του Facebook στο οποίο ανήκει πια, ανακοίνωσε ότι λόγω του τερματισμού της εφαρμογής, μπορεί να επηρεαστούν και κάποιες άλλες λειτουργίες ή apps που σχετίζονται με αυτή, μετά την 31η Δεκεμβρίου του 2019.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς το WhatsApp έπαψε να υποστηρίζεται από iPhones με iOS 7 τον Ιανουάριο του 2019 και λίγο νωρίτερα, τον Δεκέμβριο του 2017, είχε απενεργοποιηθεί στα Nokia S40 και S60, και στα BlackBerries OS και 10.

Οποιοσδήποτε έχει αμφιβολίες για το αν το λειτουργικό σύστημα του τηλεφώνου του υποστηρίζει την εφαρμογή, μπορεί να ανατρέξει στην οθόνη των ρυθμίσεων της συσκευής του και να το ελέγξει, ή απλά να προβεί στις απαραίτητες αναβαθμίσεις, αν αυτές ασφαλώς είναι διαθέσιμες για το κινητό του. 

Esquire
Πηγή: Esquire
(Συνολικές Επισκέψεις: / Total Visits: 24)

(Σημερινές Επισκέψεις: / Today's Visits: 1)
Σας αρέσει το άρθρο; / Do you like this post?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.