Πώς η Google θα κάνει την τεχνητή νοημοσύνη προσβάσιμη σε επιχειρήσεις & προγραμματιστές

© Παρέχεται από: Capital.gr

Η τεχνητή νοημοσύνη βρέθηκε στο επίκεντρο του ετήσιου συνεδρίου της Google, “Cloud Next 2018”. Η εταιρεία προέβη σε ανακοινώσεις για το πώς η “μηχανική μάθηση” και η “τεχνητή νοημοσύνη” θα γίνουν πιο προσβάσιμες σε προγραμματιστές και επιχειρήσεις.
Μία από αυτές τις ανακοινώσεις ήταν η υπηρεσία του “Cloud AutoML”, που επιτρέπει σε προγραμματιστές να δημιουργούν προγράμματα “μηχανικής μάθησης” χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις μηχανικής μάθησης ή κώδικα. Οι εν λόγω υπηρεσίες είναι διαθέσιμες στο κοινό. Με το “AutoML” οι προγραμματιστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα γραφηματικό περιβάλλον χρήσης για να εκπαιδευτούν περισσότερο και να εφαρμόσουν μοντέλα βάσει των δικών τους δεδομένων. Επιπλέον, το πρόγραμμα προσφέρει μετάφραση, για να συγκρίνουν οι προγραμματιστές τα υπολογιστικά μοντέλα μετάφρασης που χρησιμοποιούνται ήδη. Με την υπηρεσία “Cloud Vision API”, δε, οι χρήστες μπορούν να αναγνωρίσουν τον τρόπο γραφής, αλλά και να αναγνωρίσουν τη θέση ενός αντικειμένου σε μια εικόνα. Οι βελτιώσεις που έχουν γίνει στις υπηρεσίες “Cloud Text-to-Speech” εξασφαλίζουν την αναγνώριση της ομιλούμενης γλώσσας αλλά και τον αριθμό των συνομιλητών μιας συζήτησης. Με την πλατφόρμα “Dialogflow”, η “τεχνητή νοημοσύνη” μάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε λογισμικά που θα μιμούνται και θα ακολουθούν την ανθρώπινη επικοινωνία. Μια εφαρμογή που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε τηλεφωνικά κέντρα επιχειρήσεων. Από τα αυτοματοποιημένα μέχρι τα βασισμένα στην “τεχνητή νοημοσύνη” τηλεφωνικά κέντρα, η Google προτίθεται να κάνει την “τεχνητή νοημοσύνη” πιο προσιτή στους προγραμματιστές και στις επιχειρήσεις.   Πηγή: www.capital.gr
Σᾶς ἀρέσει τὸ ἂρθρο; / Do you like this post?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
(Συνολικές Επισκέψεις: / Total Visits: 41)

(Σημερινές Επισκέψεις: / Today's Visits: 1)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.