Οι πιο ενοχλητικές και ανούσιες ειδοποιήσεις στο Facebook!

Οι πιο ενοχλητικές και ανούσιες ειδοποιήσεις στο Facebook!
© Παρέχεται από: pestaola.gr

Οι ειδοποιήσεις στο Facebook δεν είναι πάντοτε χρήσιμες ή ενημερωτικές, όπως φαίνεται με μία μελέτη των όσων τονίζει το κοινωνικό δίκτυο καθημερινά.

Δεν είναι λίγες πλέον οι στιγμές που στο Facebook εμφανίζεται ένας μεγάλος αριθμός ειδοποιήσεων στο προφίλ μας, από τις οποίες τυχαίνει πολλές φορές καμία από αυτές να μην έχει κάποια κοινωνική αξία για τις πραγματικές συναναστροφές ενός ανθρώπου.

Έτσι, σύμφωνα με το Mashable, στις ειδοποιήσεις πολλές φορές εμφανίζεται κάποια ειδοποίηση για κάποια μακρινή ανάμνηση που ενδέχεται να μην ενδιαφέρει κανέναν, ή μία ενημέρωση για το τι θα κάνει ένα άτομο με το οποίο δεν έχει υπάρξει καμία επικοινωνία, παρόλο που βρίσκεται στη λίστα των επαφών μας.

Το ίδιο ισχύει και για το ανέβασμα φωτογραφιών από πρακτικά άγνωστους ανθρώπους, ενώ αρκούντως ενοχλητικά θεωρούνται από τους χρήστες του Facebook τα live videos.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που βρίσκουν περιττές τις ειδοποιήσεις για τα γενέθλια, καθώς και κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις όπως το poke ή το να σε χαιρετά κανείς, τη στιγμή που θα μπορούσε απλώς να ξεκινήσει μία συνομιλία μαζί σου μέσω του Facebook Messenger.

Πολλές διαδικαστικές ειδοποιήσεις, αναφορικά με το τι συμβαίνει, για παράδειγμα, όταν παύει κανείς ένα άτομο από τους φίλους του, ή το γεγονός ότι το Facebook ενημερώνει ακόμα και τον ίδιο τον χρήστη ότι είναι τα γενέθλιά του σήμερα, λογίζονται ως περιττές και σίγουρα ενοχλητικές.

Στην ίδια κατηγορία ανήκουν οι ενημερώσεις για το πόσα likes μπορεί να κέρδισε κάποιος, καθώς και για το πόσες ημέρες έχουν περάσει από την τελευταία ενημέρωση ενός προφίλ.

Εσείς ποιές θεωρείτε ότι είναι οι πιο ενοχλητικές ειδοποιήσεις στο Facebook; Γράψτε μας ένα σχόλιο.

Πηγή: http://www.pestaola.gr


(Συνολικές Επισκέψεις: / Total Visits: 14)

(Σημερινές Επισκέψεις: / Today's Visits: 1)
Σας αρέσει το άρθρο; / Do you like this post?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.