Οι οθόνες Microsoft Teams έχουν ως στόχο τους την διευκόλυνση της τηλεργασίας

Οι οθόνες Microsoft Teams έχουν ως στόχο τους τη διευκόλυνση της τηλεργασίας
© naftemporiki.gr

Πέρα από τις αναβαθμίσεις του λογισμικού της, η Microsoft προσφέρει και το κατάλληλο hardware για όσους εργάζονται από το σπίτι. 

Σε μια εποχή που η τηλεργασία είναι περισσότερο επίκαιρη από ποτέ, το οικοσύστημα “Microsoft Teams” έρχεται να προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές στον κάθε επαγγελματία και όχι μόνο.

Οι οθόνες “Microsoft Teams” είναι μικρές, φορητές οθόνες με ενσωματωμένο μικρόφωνο υψηλής απόδοσης, ηχεία και κάμερες για να μπορεί κανείς να ολοκληρώσει με άνεση τις βιντεοδιασκέψεις με τους συνεργάτες του. Πρόκειται για λύσεις που προσφέρουν σε ένα πακέτο όλα όσα χρειάζεται ένας επαγγελματίας που εργάζεται απομακρυσμένα. 

Η οθόνη είναι αφής, ώστε να μπορεί να χειρίζεται ο κάτοχός της όλες τις επιμέρους λειτουργίες, χωρίς να είναι ανάγκη να συνδέσει περιφερειακά, ενώ υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης ψηφιακών βοηθών με φωνητικές εντολές. Ενσωματωμένες στο υλικό είναι όλες οι επιλογές που προσφέρει το “Microsoft Teams”, ως μία πλατφόρμα διαδικτυακής συνεργασίας σε πραγματικό χρόνο. 

Ένα χρήσιμο στοιχείο είναι η δυνατότητα του διαμοιρασμού της οθόνης από το συνδεδεμένο laptop με τις οθόνες του “Microsoft Teams”, καθώς και τον άμεσο χειρισμό όλων των δυνατοτήτων με φωνητικές εντολές στην “Cortana”.

Το όλο πλαίσιο λειτουργίας επιδιώκει να φέρει ευκολία στην επαγγελματική καθημερινότητα, έτσι ώστε να μπορεί να επικεντρωθεί κανείς αποκλειστικά και μόνο στην εργασία του, χωρίς περιττούς αντιπερισπασμούς, λόγω τεχνικών δυσκολιών. 

Μέσα από τις οθόνες αυτές μπορεί να γίνει και ο προγραμματισμός της καθημερινότητας του κάθε επαγγελματία, καθώς προσφέρεται η δυνατότητα της προβολής του ημερολογίου και η οργάνωση των εργασιών που πρέπει να ολοκληρωθούν σε μία δεδομένη χρονική στιγμή.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Microsoft τονίζει πως οι νέες οθόνες που παρουσιάζει για αυτό τον σκοπό προσφέρουν ασφάλεια υψηλού επιπέδου, για τους εταιρικούς χρήστες που ανησυχούν για το θέμα αυτό σε μια εποχή που η τηλεργασία αποτελεί τον κανόνα, ακόμα και για όσους εργάζονται σε θέσεις υψηλής ευθύνης. 

Πηγή:

naftemporiki.gr

Σᾶς ἀρέσει τὸ ἂρθρο; / Do you like this post?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
(Συνολικές Επισκέψεις: / Total Visits: 17)

(Σημερινές Επισκέψεις: / Today's Visits: 1)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.