Η Microsoft αλλάζει την πολιτική της για τα Windows 10 S

©Παρέχεται από: pestaola.gr

Από εκδοχή του λειτουργικού συστήματος, τα Windows 10 S θα γίνουν μία διαμόρφωση των Windows, όπως ανακοίνωσε η Microsoft.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Microsoft, το Windows 10 S Mode θα είναι μία διαμόρφωση λειτουργίας του κανονικού λειτουργικού συστήματος, η οποία θα απευθύνεται σε εκπαιδευτικά ιδρύματα και επιχειρήσεις που θέλουν να δίνουν περιορισμένη πρόσβαση σε δυνατότητες και εργασίες στους χρήστες τους. Η αρχική ιδέα της Microsoft ήταν να δημιουργήσει ένα λειτουργικό σύστημα που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί το Chrome OS της Google, αλλά κάτι τέτοιο δεν αποδείχθηκε εφικτό. Ο χρήστης των Windows 10 S θα μπορούσε να χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο εφαρμογές του Windows Store στον υπολογιστή του και όχι εφαρμογές από άλλες πηγές.

H Microsoft θα προσφέρει τη διαμόρφωση S Mode σε όλες τις εκδόσεις των Windows, χωρίς καμία επιπρόσθετη χρέωση. Ειδικά οι εκδόσεις Enterprise των Windows θα έχουν ενεργοποιημένο το S Mode, προκειμένου να μπορεί να γίνει η χρήση του από το εργατικό δυναμικό, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας της κάθε επιχείρισης. Η διαμόρφωση S Mode θα ξεκινήσει να είναι διαθέσιμη από το επερχόμενο πακέτο αναβάθμισης των Windows και έπειτα.

Ο τελικός χρήστης θα είναι εκείνος που θα επιλέγει εάν θα χρησιμοποιήσει ή όχι τη διαμόρφωση S Mode των Windows.

 

Πηγή: www.pestaola.gr

Σᾶς ἀρέσει τὸ ἂρθρο; / Do you like this post?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
(Συνολικές Επισκέψεις: / Total Visits: 21)

(Σημερινές Επισκέψεις: / Today's Visits: 1)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.