Η Huawei ανακοίνωσε το AirEngine ως νέο brand Wi-Fi προϊόντων

© naftemporiki.gr Η Huawei ανακοίνωσε το AirEngine ως νέο brand Wi-Fi προϊόντων

Κατά τη διάρκεια του Huawei Global Analyst Summit 2019, η Huawei και η Wi-Fi Alliance (WFA) διοργάνωσαν συζήτηση όπου η Huawei ανακοίνωσε το νέο Wi-Fi «AirEngine», το οποίο θα ενσωματωθεί στην πλήρη σειρά των enterprise-class προϊόντων “Wi-Fi 6”.

Τρία πλεονεκτήματα καθιστούν το «AirEngine» ξεχωριστό, σύμφωνα με την Huawei: υψηλή απόδοση, βέλτιστη εμπειρία χρήστη και ενεργοποίηση επιχειρηματικών μοντέλων.

Το «AirEngine» βασίζεται σε τεχνικά πλεονεκτήματα που προέρχονται από την 5G τεχνολογία έξυπνης κεραίας της Huawei αλλά και από τεχνολογίες έξυπνων εφαρμογών και επιτυγχάνει έξυπνη βελτιστοποίηση στην εμπειρία του χρήστη και την απρόσκοπτη συνέχεια υπηρεσιών.

Το «AirEngine» μπορεί επίσης να φιλοξενήσει νέες εφαρμογές όπως το 4K και VR και να συνεργαστεί με εταίρους για την επίτευξη του ασύρματου μετασχηματισμού στους τομείς της διδασκαλίας, της έρευνας, των κατασκευών και άλλων κρίσιμων υπηρεσιών, επιτρέποντας νέα επιχειρηματικά μοντέλα.

“Με ασύγκριτα τεχνικά πλεονεκτήματα, το Huawei «AirEngine» επιτρέπει στα ασύρματα δίκτυα να μεταφέρουν αποτελεσματικά και αξιόπιστα τις παραδοσιακές ενσύρματες υπηρεσίες δικτύου. Τα τυπικά οφέλη περιλαμβάνουν την ομαλή VR/AR στον τομέα της εκπαίδευσης, τις συνεδρίες υψηλής ευκρίνειας και τα ασύρματα γραφεία στις επιχειρήσεις, καθώς και τα αυτοκίνητα αυτόματης πλοήγησης (Automated Guided Vehicles – AGV) με μηδενική απώλεια πακέτων σε περιβάλλοντα βιομηχανικής κατασκευής. Το Huawei «AirEngine» θα επιταχύνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων σε διάφορες βιομηχανίες“,

δήλωσε ο Zhao Zhipeng, Πρόεδρος του Campus Network Domain της Huawei, Data Communication Product line.

“Η Huawei, ηγέτης στον τομέα της συνεισφοράς στο πρότυπο “Wi-Fi 6”, έχει συνεισφέρει ουσιαστικά στην ανάπτυξη ολόκληρης της βιομηχανίας. Η Huawei είναι ο πρώτος προμηθευτής που παρουσιάζει προϊόντα “Wi-Fi 6” και είναι σε εμπορική διαθεσιμότητα. Επί του παρόντος, τα “Wi-Fi 6” APs έχουν τεθεί σε παραγωγική λειτουργία σε πέντε μεγάλες περιοχές ανά τον κόσμο“.

O κ. Kevin Robinson, Αντιπρόεδρος του Marketing του WFA, ανέφερε τις τελευταίες εξελίξεις και προβλέψεις της βιομηχανίας “Wi-Fi 6” και ανάλυσε τον αντίκτυπο του “Wi-Fi 6” στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων.

Δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Εκτιμούμε τη μεγάλη συμβολή της Huawei στην ανάπτυξη του “Wi-Fi 6” από τα πρότυπα και τα πρωτότυπα μέχρι και την εμπορική χρήση. Η WFA πιστεύει ότι το 2019 θα είναι το έτος εμπορικής χρήσης “Wi-Fi 6” και θα ξεκινήσει ένα πρόγραμμα πιστοποίησης “Wi-Fi 6” το τρίτο τρίμηνο του 2019“. 

naftemporiki.gr
Πηγή: naftemporiki..gr

(Συνολικές Επισκέψεις: / Total Visits: 14)

(Σημερινές Επισκέψεις: / Today's Visits: 1)
Σας αρέσει το άρθρο; / Do you like this post?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.