
Εκτός από το δικό του ασύρματο ηχείο, το Facebook φέρεται να σχεδιάζει παράλληλα την δική του υπηρεσία “video chat”.
Σύμφωνα με στοιχεία που αναφέρει το “Bloomberg”, το Facebook σχεδιάζει την δική του υπηρεσία “video chat”, μαζί με το λανσάρισμα μίας συσκευής, η οποία θα παίζει και το ρόλο του ψηφιακού βοηθού στο σπίτι, με τη δική του οθόνη αφής. Το έξυπνο ηχείο του Facebook εκτιμάται ότι θα κάνει την εμφάνισή του στις αρχές του 2018, μαζί με την υπηρεσία “video chat” του πλέον δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου.
Το “έξυπνο ηχείο” του Facebook θα έχει ενσωματωμένη κάμερα για την επικοινωνία μέσω video, ενώ δεν αποκλείεται αυτή η κάμερα να έχει οπτικό πεδίο 360 μοιρών, έτσι ώστε να μπορεί να υποστηρίζει και βίντεο 360 μοιρών από την νέα υπηρεσία. Την προετοιμασία της νέας υπηρεσίας σε συνδυασμό με τη δημιουργία της ειδικής συσκευής για αυτό την έχει αναλάβει το τμήμα Building 8 του Facebook.
Υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι το “έξυπνο ηχείο” του Facebook θα μπορεί να ακολουθεί το πρόσωπο του συνομιλητή, όπου και αν κοιτάζει.
Όλα ανήκουν ακόμα στη σφαίρα της φημολογίας, επομένως είναι ακόμα νωρίς για να πει κανείς με βεβαιότητα το τι θα είναι εκείνο που θα παρουσιάσει το Facebook στο κοντινό μέλλον.
Πηγή: www.pestaola.gr
(Συνολικές Επισκέψεις: / Total Visits: 9)
(Σημερινές Επισκέψεις: / Today's Visits: 1)