Τι θα περιλαμβάνει το Windows 10 Fall Creators Update της Microsoft

Τι θα περιλαμβάνει το Windows 10 Fall Creators Update της Microsoft
© Παρέχεται από: pestaola.gr

Τα στοιχεία που φέρνει το “Windows 10 Fall Creators Update” είναι πολλά και δεν περιορίζονται σε διορθώσεις και εξάλειψη “bugs”.

Ένα από τα ενδιαφέροντα στοιχεία που φέρνει το “Windows 10 Fall Creators Update” είναι ο νέος τρόπος σύνδεσης ενός “smartphone” με έναν υπολογιστή με λειτουργικό “Windows 10” —συμπεριλαμβάνοντας όλα τα “mobile” λειτουργικά— με την αποστολή δεδομένων σε έναν υπολογιστή να γίνεται τόσο εύκολη όσο ένα απλό “tap”.

Από την άλλη μεριά, η “Cortana” αποκτά την δυνατότητα προβολής αποτελεσμάτων αναζήτησης σε ένα “mini” παράθυρο, όταν δεν μπορεί να απαντήσει άμεσα σε κάτι. Η “Cortana” θα μπορεί να δεχτεί φωνητικές εντολές για δομικές λειτουργίες του τύπου “κλείσε τον υπολογιστή”, ή “κλείδωσε τον υπολογιστή”.

Ενδιαφέρουσα παραμένει η δυνατότητα συνεργασίας μεταξύ ενός “Android smartphone” και ενός “Windows 10 PC”, καθώς με μια απλή εντολή θα μπορεί ο κάτοχος ενός “Android” να ανοίξει μία ιστοσελίδα απευθείας στον “Edge” στον υπολογιστή του.

Βελτιωμένη είναι η διαδικασία “login”, όπου ελαχιστοποιούνται οι περιπτώσεις κατά τις οποίες είναι απαραίτητη η εκ νέου είσοδος, ειδικά στην εφαρμογή “updates” του λειτουργικού.

Όπως δηλώνει και το όνομά του, το πακέτο αναβάθμισης των “Windows 10” θα είναι διαθέσιμο αρχής γενομένης από το φθινόπωρο σε όλους τους κατόχους υπολογιστών με το λειτουργικό σύστημα της Microsoft.

Πηγή: www.pestaola.gr


Σᾶς ἀρέσει τὸ ἂρθρο; / Do you like this post?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
(Συνολικές Επισκέψεις: / Total Visits: 10)

(Σημερινές Επισκέψεις: / Today's Visits: 1)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.