Διαθέσιμη η λειτουργία Dark Mode στα Native Apps της eBay

Διαθέσιμη η λειτουργία Dark Mode στα Native Apps της eBay
© naftemporiki.gr

Η eBay λανσάρει την λειτουργία “Dark Mode” για όλες τις “native” εφαρμογές της. Η συγκεκριμένη λειτουργία σχεδιάστηκε για να αναβαθμίσει την εμπειρία των καταναλωτών, να αξιοποιήσει τις ρυθμίσεις της συσκευής, να δημιουργήσει μεγαλύτερη προσβασιμότητα και να προσφέρει βέλτιστη ποιότητα στους πελάτες της πλατφόρμας.

Μέχρι στιγμής, η λειτουργία “Dark Mode” είναι το πιο περιζήτητο “app feature” για το 2020. Πλέον οι περισσότεροι χρήστες γνωρίζουν ότι οι φωτεινές οθόνες μπορούν να κουράσουν τα μάτια. Όταν τα μάτια καταπονούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας αλλά και τη νύχτα, επηρεάζονται αρνητικά συνήθειες γύρω από τον ύπνο μας, τη συγκέντρωσή μας αλλά και την υγεία μας γενικά.

Εφαρμόζοντας ένα συνδυασμό χρωμάτων, με ανοιχτόχρωμο κείμενο, εικονίδια και γραφικά στοιχεία διεπαφής χρήστη, σε σκούρο φόντο, η υπηρεσία “Dark Mode” προσφέρει μία άνετη οπτική εμπειρία. Ακολουθώντας όλες τις κατευθύνσεις και πρότυπα σχετικά με τα “contrast”, η υπηρεσία “Dark Mode”, είναι, επίσης, κατάλληλη για τους πελάτες που έχουν ευαισθησία στο φως και προβλήματα όρασης, βοηθώντας τους να περιηγούνται ευκολότερα στην εφαρμογή.

Ως πρόσθετο όφελος, η υπηρεσία “Dark Mode” συμβάλλει στην εξοικονόμηση της ζωής της μπαταρίας, λόγω της χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας.

Πώς λειτουργεί

Η eBay έχει ενημερώσει τις εφαρμογές της ώστε να υποστηρίζουν την επιλογή της συγκεκριμένης λειτουργίας τόσο για πλατφόρμες Android, όσο και για iOS. Οι εφαρμογές αυτές μπορούν να λειτουργήσουν είτε με ανοιχτόχρωμες, είτε με σκούρες χρωματικές παλέτες, ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη.

Για να αποκτήσει πρόσβαση στην υπηρεσία “Dark Mode” για συσκευές iOS, ο χρήστης θα πρέπει να πατήσει στην επιλογή «Display & Brightness» που θα βρει στις ρυθμίσεις της εφαρμογής στην συσκευή του. Από εκεί, διατίθεται η δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ «Ανοιχτού» και «Σκούρου» φόντου. Ακόμα, ο χρήστης έχει την επιλογή να ορίσει ένα «Πρόγραμμα Εμφάνισης» που υπαγορεύει πότε ενεργοποιείται η υπηρεσία “Dark Mode”.

Για να αποκτήσει πρόσβαση στην υπηρεσία “Dark Theme” για συσκευές Android 10 καθώς και άλλες, ο χρήστης θα πρέπει να ενεργοποιήσει την υπηρεσία “Dark Theme” στην συσκευή του, από τις ρυθμίσεις οθόνης της συσκευής Android. Ακόμη, όλοι οι χρήστες Android μπορούν να ενεργοποιήσουν την λειτουργία μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής της eBay, στο μενού «Theme», καθώς, επίσης, μπορούν να ενεργοποιήσουν και να απενεργοποιήσουν την επιλογή “Dark Theme” εντός της εφαρμογής ή των ρυθμίσεων της συσκευής.

Πηγή:

naftemporiki.gr

Σᾶς ἀρέσει τὸ ἂρθρο; / Do you like this post?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
(Συνολικές Επισκέψεις: / Total Visits: 15)

(Σημερινές Επισκέψεις: / Today's Visits: 1)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.