Βιομετρική είσοδος στα Windows 10 με το δαχτυλίδι Token!

Βιομετρική είσοδος στα Windows 10 με το δαχτυλίδι Token!
© Παρέχεται από: pestaola.gr

Η Microsoft συνεργάζεται με την Token για την χρήση ενός βιομετρικού δαχτυλιδιού για την είσοδο στα Windows 10.

To δαχτυλίδι Token θα κάνει χρήση της τεχνολογίας του “Windows Hello” της Microsoft, προκειμένου να μπορεί να αναγνωρίζει την ταυτότητα του χρήστη των Windows 10 συσκευών, χωρίς να είναι ανάγκη να πληκτρολογούνται κωδικοί εισόδου.

Εκτιμάται ότι η τεχνολογία του δαχτυλιδιού της Token επιτρέπει την αυτόματη είσοδο στα Windows 10, ενώ υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια, αφού ο κάθε χρήστης φορά πάνω του το “κλειδί” που επιτρέπει τη χρήση ενός Windows 10 υπολογιστή.

Στο εσωτερικό του δαχτυλιδιού Token υπάρχει ένας αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος ενεργοποιείται με ένα απλό “tap” από τον χρήστη. Η αναγνώριση του κατόχου γίνεται με αυτόματο τρόπο από τα Windows 10, ενώ εάν το επιθυμεί κανείς, μπορεί να απενεργοποιεί το δαχτυλίδι και να κάνει είσοδο με τη χρήση κωδικών.

Εκτιμάται ότι αυτή η τεχνολογία μπορεί να βρει χρήση και σε άλλες εφαρμογές, όπως είναι η πραγματοποίηση πληρωμών ή η είσοδος σε ένα όχημα.

Η προγραμματισμένη έναρξη της διάθεσης των έξυπνων αυτών δαχτυλιδιών για τα Windows θα γίνει τον Δεκέμβριο 2017 στις ΗΠΑ, ενώ το 2018 θα ξεκινήσει η διάθεσή τους και σε άλλες περιοχές του κόσμου σε τιμές που θα κυμαίνονται στα 250 ευρώ περίπου.

Πηγή: www.pestaola.gr


Σᾶς ἀρέσει τὸ ἂρθρο; / Do you like this post?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
(Συνολικές Επισκέψεις: / Total Visits: 18)

(Σημερινές Επισκέψεις: / Today's Visits: 1)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.