Το Instagram αποκτά μνήμη ήχου στα βίντεο

Το Instagram εισήγαγε μια πολύ χρήσιμη ρύθμιση, όσον αφορά τον ήχο στα βίντεο αυτόματης αναπαραγωγής. Εάν επιλέξετε να βάλετε ήχο σε ένα βίντεο, η επιλογή σας θα ληφθεί υπόψιν για τις επόμενες.

Τον Ιούλιο, το Facebook ανακοίνωσε ότι πλέον τα βίντεο αυτόματης αναπαραγωγής θα παίζουν με τον ήχο ενεργοποιημένο από προεπιλογή. Φυσικά, αυτή η ρύθμιση μπορεί να αλλάξει, αλλά αν δεν ξέρετε πώς ή απλά βαριέστε, θα σπάσετε τα νευρά των άλλων γύρω σας. Το Instagram υιοθέτησε μια διαφορετική προσέγγιση, με διαφοροποίηση στον τρόπο, με τον οποίο παίζει ο ήχος στα βίντεο αυτόματης αναπαραγωγής.

Όλα τα βίντεο στο Instagram, μέχρι πρόσφατα, έπαιζαν χωρίς ήχο από προεπιλογή. Εκτός από τον ήχο στα Instagram Stories, τα οποία σχετίζεται με επιλογές των συσκευών. Έτσι, εάν είχατε το τηλέφωνό σας σιωπηλό, θα ήταν σιωπηλοί, εάν είχατε το τηλέφωνό σας στο κανονικό, ο ήχος θα είναι ενεργοποιημένος. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να ακούσετε μόνο τον ήχο στα βίντεο που επιλέξατε.

Το Instagram αποκτά μνήμη ήχου στα βίντεο

© Sofokleousin.gr Το Instagram αποκτά μνήμη ήχου στα βίντεο

Η εφαρμογή θα «θυμάται» αν θέλετε να ακούσετε ήχο σε ένα βίντεο και στη συνέχεια να ενεργοποιήσει τον ήχο για όλα τα επόμενα.

Η λειτουργία θα εφαρμοστεί σε όλo το Feed του Instagram. Η επιλογή θα έχει ως μνήμη, την προηγούμενη αναπαραγωγή της εφαρμογής. Η ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση ήχου σε βίντεο θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο θα ξεκινά το επόμενο. Απενεργοποιήστε το και το επόμενο βίντεο θα είναι σιωπηρό, τόσο απλά.

 

Πηγή: www.sofokleousin.gr

(Συνολικές Επισκέψεις: / Total Visits: 11)

(Σημερινές Επισκέψεις: / Today's Visits: 1)
Σας αρέσει το άρθρο; / Do you like this post?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.