Οι προβλέψεις των αναλυτών για το Internet of Things

© Παρέχεται από: pestaola.gr

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Forrester Research, το Internet of Things κατά τη διάρκεια του 2018 θα χρησιμοποιηθεί από τις επιχειρήσεις.

Πολλά είναι τα στοιχεία εκείνα τα οποία θα συνδέσουν τη λειτουργία τους με το Internet of Things, όπως είναι το data management, τα big data analytics, τα ζητήματα ασφάλειας δεδομένων και άλλοι τομείς, οι οποίοι εκτιμάται ότι θα βοηθήσουν το Internet of Things να ξεπεράσει το στάδιο της πειραματικής εφαρμογής και να μετατραπεί σε μία δομή που θα μπορεί να βρει ποικίλες επαγγελματικές εφαρμογές. Μία από τις βασικές αλλαγές στο Internet of Things είναι εκείνη στο σχεδιασμό, ο οποίος θα γίνεται πλέον με γνώμονα την εμπορική εφαρμογή, σύμφωνα με τους αναλυτές.

Η Forrester Research προβλέπει ότι υπηρεσίες για εφαρμογές Internet of Things θα προσφέρουν πλέον και μικρότεροι φορείς, πέρα από την Microsoft ή την General Electric, στοιχείο που θα βοηθήσει περαιτέρω την ανάπτυξή του. Ένα στοιχείο στο οποίο εκτιμάται ότι θα είναι καθοριστική η συμβολή του Internet of Things είναι εκείνο των εφαρμογών business to business, οι οποίες και αναμένεται να είναι από τις πρώτες που θα επωφεληθούν από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του Internet of Things.

Σε κάθε περίπτωση, το Internet of Things αναμένεται να παράγει ειδήσεις για τον κόσμο της τεχνολογίας μέσα στο 2018.

 

Πηγή: www.pestaola.gr

(Συνολικές Επισκέψεις: / Total Visits: 13)

(Σημερινές Επισκέψεις: / Today's Visits: 1)
Σας αρέσει το άρθρο; / Do you like this post?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.