Ο σχεδιασμός του Facebook Messenger αλλάζει ριζικά

© Παρέχεται από: pestaola.gr

Το Facebook Messenger αλλάζει για ακόμα μία φορά το σχεδιασμό του, δίνοντας έμφαση στις λειτουργίες της συνομιλίας.

Ο σκοπός του Facebook Messenger είναι να επιστρέψει σε πιο απλές φόρμες, διευκολύνοντας με το νέο user interface την καθημερινή επαφή με τον χρήστη. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Verge, η αλλαγή προς το απλούστερο δυνατό στο σχεδιασμό του Facebook Messenger είναι μία απαίτηση σεβαστού αριθμού χρηστών, οι οποίοι επιδιώκουν να έχουν στη διάθεσή τοὺς λιγότερα στοιχεία και πιο “καθαρό” interface.

Ο ίδιος ο Mark Zuckerberg, στο πλαίσιο της παρουσίας του στο F8 Conference σημείωσε την ανάγκη για τον επανασχεδιασμό του δημοφιλούς προγράμματος άμεσης επικοινωνίας μέσω Facebook, προκειμένου να διατηρηθεί αυτή η αμεσότητα της γραπτής online επικοινωνίας που είναι και το ζητούμενο. Τα στελέχη του Facebook τόνισαν ότι ο ανανεωμένος Messenger θα είναι πολύ σύντομα διαθέσιμος στο κοινό, ενώ θα υπάρχει και μία έκδοσή του σε σκούρο φόντο για οικονομία ενέργειας.

Απλοποιημένη θα είναι και χρήση των πλήκτρων του μενού στο κάτω μέρος της οθόνης, τα οποία θα δίνουν έμφαση στην επικοινωνία, τονίζοντας με ακόμα έναν τρόπο ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα chat app.

Σύμφωνα με το Verge, το διόλου ευκαταφρόνητο πλήθος των χρηστών που επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν το Facebook Messenger Lite αντί για τον… παράφορα εμπλουτισμένο Messenger έκανε το Facebook να αναθεωρήσει την πολιτική του για την άμεση επικοινωνία μεταξύ των χρηστών του.

 

Πηγή: www.pestaola.gr

(Συνολικές Επισκέψεις: / Total Visits: 29)

(Σημερινές Επισκέψεις: / Today's Visits: 1)
Σας αρέσει το άρθρο; / Do you like this post?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.