Νέα λειτουργία “Your Phone” για επικοινωνία Windows και Android

© Παρέχεται από: P.ATHANASIADES & Co. SA

H Microsoft ανακοίνωσε την καθολική εφαρμογή της λειτουργίας “Your Phone”, η οποία επιτρέπει την επικοινωνία ενός “Windows PC” και ενός “Android”.

Με την ενεργοποίηση του “Your Phone”, η Microsoft δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους κατόχους “Android smartphones” να βλέπουν τις εφαρμογές τους από τον Windows υπολογιστή τους και να τις χειρίζονται από εκεί.

Ουσιαστικά, με αυτόν τον τρόπο θα μπορεί κανείς να απαντά από τον υπολογιστή του σε ένα μήνυμα που λαμβάνει στο κινητό του τηλέφωνο, ή να βλέπει και να διαχειρίζεται από το PC αρχεία και υλικό που είναι αποθηκευμένα στο Android smartphone.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η ίδια η Microsoft, το “Your Phone app”, θα δίνει την ευκαιρία και σε εφαρμογές τρίτων να επικοινωνούν με έναν υπολογιστή με λειτουργικό σύστημα Windows, αλλά αυτό αναμένεται να γίνει αργότερα και όχι στην πρώτη φάση της διάθεσης της εφαρμογής στους χρήστες.

Η νέα αυτή δυνατότητα θα γίνει διαθέσιμη με τη βοήθεια του πακέτου αναβάθμισης των “Windows” που θα κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβριο του 2018.

Η λειτουργία αυτή εκτιμάται ότι θα δώσει τέλος σε ζητήματα συμβατότητας και επικοινωνίας μεταξύ των “Android smartphones” και των υπολογιστών, ενώ η Microsoft αναμένεται να δώσει περισσότερες περισσότερες πληροφορίες για το “Your Phone app”.

 

Πηγή: www.pestaola.gr

(Συνολικές Επισκέψεις: / Total Visits: 27)

(Σημερινές Επισκέψεις: / Today's Visits: 1)
Σας αρέσει το άρθρο; / Do you like this post?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.