Η νέα λειτουργία του WhatsApp διορθώνει ένα σημαντικό λάθος

© Παρέχεται από: Attica Publications

Ποιος δεν έχει στείλει κατά λάθος μία φωτογραφία σε λάθος αποδέκτη μέσω του “WhatsApp; Δυστυχώς, αυτό αποτελεί ένα από τα πιο συνηθισμένα σφάλματα στο κομμάτι της επικοινωνίας μέσω chat και ασφαλώς μπορεί να προκαλέσει από άβολες στιγμές μέχρι μηνύσεις. Οι τεχνικοί και οι managers του “WhatsApp” έχουν όμως μία ιδέα για το πώς μπορεί να διορθωθεί κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το WaBetaInfo, η νέα λειτουργία θα έρθει να βοηθήσει κάθε χρήστη που διαπράττει το συγκεκριμένο σφάλμα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα υπάρχει ένα thumbnail της εικόνας καθώς και μία τελική ερώτηση για τον χρήστη, προκειμένου το περιεχόμενο να στέλνεται στον σωστό παραλήπτη

WHATSAPP 1
© Παρέχεται από: Attica Publications WHATSAPP 1

Μέσω αυτού του feature θα γίνεται ξεκάθαρο, τη στιγμή μάλιστα της αποστολής, τι πρόκειται να σταλθεί και σε ποιον, ώστε αν ο παραλήπτης έχει επιλεγεί λανθασμένα, να υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης ή η αναστολή της αποστολής.

Φυσικά, ακόμη και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει η πιθανότητα να στείλεις περιεχόμενο σε κάποιον που δεν πρέπει αλλά για να συμβεί αυτό θα έχει αγνοηθεί εντελώς και η τελευταία δικλείδα ασφαλείας που παρέχει πλέον το “WhatsApp.

Η λειτουργία της εφαρμογής θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για βίντεο ή GIFs και γενικότερα για οτιδήποτε περιέχει οπτικό υλικό

Esquire
Πηγή: Esquire IT
Σᾶς ἀρέσει τὸ ἂρθρο; / Do you like this post?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
(Συνολικές Επισκέψεις: / Total Visits: 20)

(Σημερινές Επισκέψεις: / Today's Visits: 1)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.