Διαθέσιμη η νέα έκδοση Mojave του λειτουργικού macOS της Apple

© Παρέχεται από: P.ATHANASIADES & Co. SA

Διαθέσιμη είναι πλέον η νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος για υπολογιστές της Apple, “MacOS 10.14” ή “Mojave”, όπως έχει γίνει ευρύτερα γνωστή.

Η έκδοση “Mojave” φέρνει στους χρήστες υπολογιστών “Mac” μια σειρά από χαρακτηριστικά που αναμένονταν αρκετό καιρό. Σε αυτά περιλαμβάνεται η δυνατότητα επιλογής “Dark Mode”.

Το “MacOS 10.14” θα επιτρέπει επίσης στους χρήστες να εναλλάσσονται ανάμεσα σε “παράθυρα” και “backgrounds” που είναι σε “Dark Mode” αλλά με «φωτεινό» κείμενο.

© Παρέχεται από: P.ATHANASIADES & Co. SA

Νέο στοιχείο είναι και το “Stacks”, δηλαδή μία νέα αρχιτεκτονική ταξινόμησης αρχείων η οποία φιλοδοξεί να κάνει ευκολότερη την ομαδοποίηση αρχείων.

Άλλο νέο στοιχείο είναι η δυνατότητα χρήσης εφαρμογών του “iOS” στον υπολογιστή όπως ακριβώς χρησιμοποιούνται και στις φορητές συσκευές της “Apple”. Η πρώτη ομάδα αυτών των εφαρμογών θα περιλαμβάνει τα “Voice Memos”, “Stocks”, “Home” και “News”.

Τέλος, η λειτουργία “Finder” διαθέτει πλέον μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά όπως το “Gallery Mode” για προβολή και επεξεργασία εικόνων, ενώ παρέχεται η δυνατότητα σημειώσεων πάνω σε έγγραφα κατευθείαν μέσα από το “Quick Look”.

© Παρέχεται από: P.ATHANASIADES & Co. SA

 

Πηγή: www.pestaola.gr

Σᾶς ἀρέσει τὸ ἂρθρο; / Do you like this post?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
(Συνολικές Επισκέψεις: / Total Visits: 40)

(Σημερινές Επισκέψεις: / Today's Visits: 1)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.