Η TeamViewer ενσωματώνει το EloView για καλύτερο απομακρυσμένο έλεγχο

Η TeamViewer ενσωματώνει το EloView για καλύτερο απομακρυσμένο έλεγχο
© Shutterstock

Η “TeamViewer”, ο κορυφαίος πάροχος λύσεων απομακρυσμένης διασύνδεσης, ανακοίνωσε τη νέα συνεργασία με το “Elo”, τον κορυφαίο παγκόσμιο προμηθευτή διαδραστικών λύσεων, και την πλατφόρμα “EloView SaaS” για διαχείριση συσκευών, επιτρέποντας στους χρήστες να ελέγχουν απομακρυσμένα ψηφιακά σήματα, σημεία πώλησης (POS) και συσκευές αυτοεξυπηρέτησης που βασίζονται σε “Elo”.

Η “TeamViewer” προσθέτει μία-προς-μία συσκευή τροφοδοσίας για την αντιμετώπιση προβλημάτων στο περιεχόμενο του “EloView” και στην διαχείριση συσκευών για χιλιάδες συσκευές.

Οι χρήστες του “EloView” μπορούν απομακρυσμένα να αναπτύξουν και να διαχειριστούν με ασφάλεια ολόκληρο το δίκτυο των συσκευών “Elo” που υποστηρίζονται από Android· για μία έως χιλιάδες συσκευές κάθε φορά.

Από την ανάπτυξη περιεχομένου και την διαχείριση ρυθμίσεων έως την συντήρηση του λειτουργικού συστήματος, το τεχνικό προσωπικό μπορεί να αξιοποιήσει το “EloView” για να αυξήσει τον χρόνο λειτουργίας και την ασφάλεια.

Με αυτήν την ενσωμάτωση, η “TeamViewer” προσθέτει την δυνατότητα απομακρυσμένης αντιμετώπισης προβλημάτων συσκευών, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας αλλαγών κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής περιόδου λειτουργίας σε επίπεδο συσκευής· όλα χωρίς αποσύνδεση από την πλατφόρμα “EloView”.

Αυτό παρέχει στους απομακρυσμένους τεχνικούς την ορατότητα για να κατανοήσουν τι συμβαίνει σε μια συγκεκριμένη συσκευή και την δύναμη να το διορθώσουν χωρίς να απαιτείται επιτόπου παρουσία.

Η “TeamViewer” παρέχει επίσης συνομιλία (για συσκευές που παρακολουθούνται), διαγνωστικά συσκευών και ρυθμίσεις “push / pull” για WiFi ρυθμίσεις.

«Η πανδημία έχει επισημάνει πόσο κρίσιμη είναι η πρόσβαση απομακρυσμένης συσκευής για την προστασία ατόμων και τον περιορισμό της έκθεσης από αλληλεπιδράσεις μεταξύ ατόμων,»

είπε ο Frank Lung, senior product manager των προϊόντων “Elo”.

«Για τους πελάτες του “Elo” που θέλουν να ανοίξουν ξανά γρήγορα και με ασφάλεια, η ενσωμάτωση με την “TeamViewer” προσθέτει έναν ισχυρό μηχανισμό υποστήριξης, καθώς προσπαθούν να αναπτύξουν τεχνολογία που ελαχιστοποιεί τον απαιτούμενο αριθμό χειροκίνητης και επιτόπου υποστήριξης.»

Τα πλεονεκτήματα από αυτή την ενσωμάτωση στους ήδη υπάρχοντες πελάτες της “TeamViewer” περιλαμβάνουν:

  • Εύκολη ρύθμιση και ενεργοποίηση της λειτουργικότητας του τηλεχειριστηρίου σε συσκευές με εγγραφή “Elo”
  • Πρόσβαση με τηλεχειριστήριο σε οποιαδήποτε εγγεγραμμένη συσκευή “Elo” με ένα κλικ απευθείας από το “EloView”
  • Αντιμετώπιση προβλημάτων τεχνικού προβλήματος, μειώνοντας την ανάγκη τεχνικών επιτόπου

«Το “Elo” είναι ένας σημαντικός συνεργάτης ενσωμάτωσης για την “TeamViewer”, με οργανισμούς σε όλο τον κόσμο που χρησιμοποιούν την σπονδυλωτή πλατφόρμα του “Elo” για να επιτρέπουν διαδραστικές λύσεις σε καταστήματα λιανικής, εστιατόρια, μουσεία και άλλους χώρους υψηλής κυκλοφορίας,»

αναφέρει ο Constantin Falcoianu, διευθυντής επιχειρηματικής ανάπτυξης της “TeamViewer”.

«Οι κοινοί πελάτες θα μπορούν να ξεκινήσουν εύκολα την ενοποίηση και να αρχίσουν να απολαμβάνουν τα οφέλη της εξ αποστάσεως πρόσβασης και ελέγχου όλων των συσκευών που διαχειρίζονται, σε οποιαδήποτε τοποθεσία.»

Με αυτή την ενσωμάτωση, η δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης στο “EloView” λειτουργεί ως καταλύτης για το άνοιγμα μιας συνεδρίας “TeamViewer”· απλοποίηση της διαδικασίας, εξοικονόμηση χρόνου και μείωση της ανάγκης για επιτόπου υποστήριξη.

Για να ενεργοποιηθεί αυτή η ενσωμάτωση, οι πελάτες συνδέονται στην TeamViewer μέσα από την πύλη “EloView” και επιλέγουν τις ομάδες συσκευών στις οποίες θέλουν να έχουν πρόσβαση από απόσταση.

Το “EloView” θα αναπτύξει και θα προετοιμάσει αυτόματα τον παράγοντα TeamViewer στις επιλεγμένες συσκευές.

Η επιλογή απομακρυσμένου ελέγχου εμφανίζεται στη σελίδα ρυθμίσεων της συσκευής “EloView”.

Πηγή:

Λογότυπο Euro2Day.gr

(Συνολικές Επισκέψεις: / Total Visits: 25)

(Σημερινές Επισκέψεις: / Today's Visits: 1)
Σας αρέσει το άρθρο; / Do you like this post?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.