Δείτε πόσο συχνά πρέπει να επανεκκινείτε το τηλέφωνό σας

Δείτε πόσο συχνά πρέπει να επανεκκινείτε το τηλέφωνό σας
Irina Strelnikova © Taste of Country

Απενεργοποιείτε ποτέ το τηλέφωνό σας και το ενεργοποιείτε ξανά; Μιλάω για την επανεκκίνηση του τηλεφώνου σας όπως κάνουμε με τους υπολογιστές μας. Σπάνια απενεργοποιώ το τηλέφωνό μου και το επανεκκινώ. Τώρα που γράφω αυτό, δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που το έκανα.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι είμαστε στα τηλέφωνά μας όλη την ώρα ή τουλάχιστον τα κοιτάζουμε αρκετές φορές την ώρα για να δούμε αν κάποιος προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί μας, δεν είναι περίεργο που δεν τα απενεργοποιούμε ποτέ. Ακόμα κι αν τους κάνουμε σίγαση ενώ κοιμόμαστε ή σε μια συνάντηση, η πρόσβαση είναι δεύτερη φύση, ακόμη και επιτρέποντας στους αριθμούς τηλεφώνου ορισμένων ανθρώπων να περάσουν ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Ωστόσο, πρέπει να τα κλείνουμε για λίγο κάθε μέρα ή τουλάχιστον να τα επανεκκινούμε; Οι ειδικοί πληροφορικής μας ζητούν να το κάνουμε αυτό με υπολογιστές και ακόμη και ως άνθρωποι πρέπει να ανανεωθούμε και να επαναφορτιστούμε.

Σύμφωνα με το “Reader’s Digest”, τα τηλέφωνά μας πρέπει σίγουρα να επανεκκινήσουν και να ανανεωθούν για να παραμείνουν σε κορυφαία θέση. Σε αντίθεση με τους υπολογιστές, τα «smartphones» μας έχουν έναν βασικό σκληρό και γρήγορο κανόνα με τον οποίο πρέπει όλοι να ζούμε.

Σύμφωνα με το “Reader’s Digest”, μία φορά την εβδομάδα θα πρέπει να απενεργοποιούμε εντελώς τα τηλέφωνά μας για τουλάχιστον ένα λεπτό. Αυτό είναι! Είναι τόσο απλό.

Η επανεκκίνηση των τηλεφώνων μας εβδομαδιαίως τα βοηθά να διατηρούν την μνήμη, βοηθά στην αποφυγή σφαλμάτων, τα διατηρεί πιο ομαλά και παρατείνει την διάρκεια ζωής της μπαταρίας, σύμφωνα με το “Reader’s Digest”.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το “Forbes”, οι καθημερινές διακοπές λειτουργίας για λίγα λεπτά ή περισσότερο όχι μόνο καθαρίζουν την προσωρινή μνήμη του τηλεφώνου μας και βοηθούν στην πρόληψη του «hacking», αλλά είναι επίσης καλό για εμάς να έχουμε μερικές στιγμές ψηφιακής αποτοξίνωσης, αν θέλετε.

Βασικά, είναι υγιές τόσο για εμάς τους ανθρώπους όσο και για την αδιάκοπη λειτουργία τών «smartphones» μας να έχουμε διαλείμματα ο ένας από τον άλλο.

Πηγή:

Taste of Country

Σᾶς ἀρέσει τὸ ἂρθρο; / Do you like this post?
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
(Συνολικές Επισκέψεις: / Total Visits: 12)

(Σημερινές Επισκέψεις: / Today's Visits: 1)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.